Reštaurácia Palatín

 

Reštaurácia Palatín

     

19.11.2018 – 23.09.2018

 Menu týždňa

Polievka z bufetu podľa dennej ponuky

400 g  Pečená kačacia štvrť na červenej kapuste so zemiakovými lokšami 1,3

  Cena : 9,90 €

       ****

Pondelok

Polievka z bufetu: Šošovicová 1,7

Vývar s rezancami a zeleninou 1,3

MENU 1 – 4,40 €

250 g Penne s kuracími kúskami, olivami, cesnakom a čilli s drvenými paradajkami 1,3

MENU 2 – 4,40 €

120 g Prírodný bravčový plátok so šampiňónmi a dusenou ryžou 1

MENU 3 – 4,20 €

250 g Šopský šalát, pečivo 1,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

 150 g Kuracie prsia na anglickej zeleninke s jogurtovým dippom 7

MENU 5 : 400 g Menu týždňa

 

UTOROK 

 Polievka z bufetu: Zeleninová 9

Vývar s bylinkovými haluškami 1,3

MENU 1 – 4,40 €

120 g Filetky z kuracích pŕs v oravskej slaninke s omáčkou z pečeného cesnaku s dusenou ryžou 1

MENU 2 – 4,40 €

120 g Prírodný bravčový plátok na zemiakových plackách so šalátikom a strúhaným syrom 1,7

MENU 3 – 4,60 €

120 g Grilovaný encián na listových šalátoch s americkými zemiakmi 7

150 g MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

 150 g Bravčová panenka s na listových šalátoch s nivou a grilovanou hruškou 7

 MENU 5 : 400 g Menu týždňa

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave

Zoznam alergénov Vám predloží obsluha na vyžiadanie

 

STREDA

 Polievka z bufetu: So zelenej fazuľky 1

  Vývar s mrveničkou a zeleninkou 1,3

MENU 1 – 4,40 €

120 g Labužnícky kurací rezeň plnený šunkou a syrom, vyprážaný v cestíčku s varenými zemiakmi s pažítkou 1,3,7

MENU 2 – 4,40 €

150 g Mäsové guľky na paradajkovej omáčke so zemiakovou kašou

MENU 3 – 4,20 €

250 g Zeleninové rizoto so strúhaným syrom a kyslou uhorkou 7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Bravčové karé na pečenej tekvici a kvake

MENU 5 : 400 g Menu týždňa

 

ŠTVRTOK

Polievka z bufetu: Pórová 7

Vývar s pečeňovými haluškami 1,3,7

MENU 1 – 4,40 €

120 g Steak z kuracích pŕs na bryndzovo slaninkovej omáčke s dusenou ryžou 1,7

MENU 2 – 4,40 €

120 g Bravčové stehno na smotane s domácimi haluškami 1,3,7

MENU 3 – 4,20 €

250 g Tekvicové placky na listových šalátoch s jogurtovým dippom 1,3

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Morčacie prsia na miešanom šaláte s topinambur 1

MENU 5: 400 g Menu týždňa

 

  PIATOK

Polievka z bufetu: Gulášová 1

   Vývar s celozrnnými knedličkami a zeleninou 1,3

MENU 1 – 4,20 €

120 g STROGANOV z kuracích pŕs so šampiňónmi a dusenou ryžou 1,7

MENU 2 – 4,60 €

120 g Bravčový prírodný rezeň s bryndzovými pirohami 7,1

MENU 3 – 4,40 €

250 g Pestrá zelenina z grilu s opekanými zemiakmi a grilovaným ananásom

MENU 4 – FIT Menu 5,90

400 g  SUPREME z kuracích pŕs, cviklové rizoto, cottage cheese 7