Reštaurácia Palatín

14.01.2019 – 18.01.2019

Menu týždňa

Polievka z bufetu podľa dennej ponuky

150 g Guláš z mladého jeleňa s brusnicovou hruškou, hubami a karlovarskou knedľou 1,3,7

Cena : 9,90 €

 

****

Pondelok

Polievka z bufetu: Zemiaková 1,7

Vývar s rezancami a zeleninou 1,3

MENU 1 – 4,40 €

120 g Kuracie mäsko na cherry paradajkách s dusenou ryžou 1

MENU 2 – 4,80 €

120 g Pečené jahňacie stehno s tymiánovou omáčkou a tekvicovým pyré 1,7

MENU 3 – 4,80 €

120 g Treska na grilovanej zelenine s varenými zemiakmi

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

 150 g Steak z kuracích pŕs na restovanej zeleninke s avokádovým dippom 1,7

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

UTOROK

Polievka z bufetu: Sošovicová 1

Vývar s brokolicovými knedličkami 1,3

MENU 1 – 4,40 €

120 g Kuracie soté v syrovej omáčke s ryžou a hranolkami 1,7

MENU 2 – 4,80 €

120 g Pečené jahňacie stehno s tymiánovou omáčkou a tekvicovým pyré 1,7

MENU 3 – 4,40 €

250 g Cuketové placky s listovými šalami a francúzskym diplom 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Bravčové karé s cícerom, špenátom a chery paradajkami

MENU 5: 150 g Menu týždňa

STREDA

Polievka z bufetu: Kapustová1,7

Vývar s pečeňovými haluškami 1,3

MENU 1 – 4,40 €

120 g Kuracie prsia s ananásom, zapekané syrom s americkými zemiakmi 1,7

MENU 2 – 4,80 €

120 g Guláš z hovädzieho mäsko na mexický spôsob s dusenou ryžou 1

MENU 3 – 4,40 €

250 g Dukátové buchty  vanilkovým krémom

a lesným ovocím 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Bravčová panenka na pečenej červenej repe s vajíčkom a cotage cheese 7

MENU 5 : 150 g Menu týždňa 

ŠTVRTOK

Polievka z bufetu: Paradajková 1,7

Vývar s bylinkovými haluškami 1,3,7

MENU 1 – 4,40 €

120 g Richelie – Kuracie prsia na horčicovej omáčke s kukuricou a dusenou ryžou 1,7,10

MENU 2 – 4,60 €

120 g Prírodný bravčový rezeň na hubách so zemiakovými gnochi 1,3,7

MENU 3 – 4,60 €

250 g Halušky s bryndzou a slaninkou 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Steak z kuracích pŕs na šošovicovom šaláte s kozým syrom 1,7

MENU 5: 150 g Menu týždňa

PIATOK

Polievka z bufetu: Kulajda 1,7

  Vývar s fridátovými rezancami 1,3

MENU 1 – 4,40 €

120 g Kuracie prsia v sezame so zemiakovou kašou 1,3,7,11

MENU 2 – 4,60 €

120 g Sedliacke bravčové soté s dusenou ryžou 1

MENU 3 – 4,40 €

250 g Špagety s restovanými chery paradajkami, cesnakom a grilovaným tofu

MENU 4 – FIT Menu 5,90 €

150 g SUPREME z kuracích pŕs s restovaným

 pak choi, celozrnnými cestovinami a riccotou 1,7

MENU 5: 150 g Menu týždňa

Váha mäsa je uvedená v surovom stave