Reštaurácia Palatín

Reštaurácia PALATíN

20.5.2019 – 24.5.2019

Menu týždňa

Polievka z bufetu podľa dennej ponuky

150 g Kačacie prsia sous vide na špenáte s marinovanými hrozienkami a cícerovým pyré

Cena : 9,90 €

 

****

Pondelok

Polievka z bufetu: Zo zelenej fazuľky  1,7

Vývar s rezancami a zeleninou 1,3

MENU 1 – 4,60 €

120 g Steak z kuracích pŕs plnený medvedím cesnakom a cottage cheese s pečenými zemiakmi 1

MENU 2 – 4,80 €

120 g Bravčové ragú so slaninkou a hubami s dusenou ryžou

MENU 3 – 4,60 €

250 g Penne s cuketou, čili a mätou 1,3

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

 150 g Kúsky morčacích pŕs na šaláte zo zelenej fazuľky, reďkovky a uhoriek

s medovo horčicovým dressingom 10

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

UTOROK

 Polievka z bufetu : Kulajda 1,7

  Vývar s drobeničkou a zeleninou 1,3

MENU 1 – 4,60 €

120 g Kuracie soté v bryndzovo – slaninkovej omáčke s americkými zemiačkami 1,7

MENU 2 –  4,80 €

120 g Prírodný bravčový plátok s restovanými šampiňónmi, volským okom a dusenou ryžou 1,3

MENU 3 – 4,60 €

250 g Tofu v cuketovom kabátiku na zeleninovom kuskuse

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g  Kúsky bravčovej panenky na pečenej repe s cottage cheese 1,7

MENU 5: 150 g Menu týždňa

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave

 

STREDA

Polievka z bufetu: Zelérová s krutónmi 1

Vývar s bylinkovými haluškami 1,3

MENU 1 – 4,60 €

220 g Coq au vin – kurča na víne s dusenou ryžou

MENU 2 – 4,80 €

120 g Hovädzie zadné s chrenovou omáčkou a domácou knedľou 1,7

MENU 3 – 4,60 €

250 g Domáce slivkové perky s makom 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Morčacie prsia na šaláte s brusnicami, orechami a karamelizovanou hruškou 1

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

ŠTVRTOK

Polievka z bufetu: Minestrone

Vývar s fridátovými rezancami 1,3,7

MENU 1 – 4,60 €

250 g Penne s kuracím mäskom, cesnakom a paradajkami 1

MENU 2 – 4,80 €

120 g Dusené hovädzie mäsko na omáčke zo sušených sliviek s koreňovou zeleninou a zemiakovým pyré 1,3,7

MENU 3 – 4,60 €

250 g Baklažánový sendvič v cestíčku z ovsených vločiek plnený ovčím syrom na listových šalátoch 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Supreme z kuracích pŕs so šalátom, avokádom,  pomarančom a syrom feta 7

MENU 5: 150 g Menu týždňa

 

PIATOK

  Polievka z bufetu: Frankfurtská 1

Vývar s celozrnnými knedličkami a zeleninou 1,3

MENU 1 – 4,60 €

120 g Gratinované kuracie prsia plnené syrom a šunkou, podávané s dusenou ryžou 7

MENU 2 – 4,80 €

120 g Pečený plnený bôčik na smotanovom póre so zemiakovým pyré 7

MENU 3 – 4,60 €

250 g Krémové cviklové rizoto s brokolicou a parmezánom 7

MENU 4 – FIT Menu 5,90 €

150 g  Treska na zeleninovom pšene s bylinkovým šalátikom 4,7