Reštaurácia Palatín

Reštaurácia PALATíN

              18.11.2019 – 22.11.2019

Menu týždňa

Polievka z bufetu podľa dennej ponuky

350 g Husacie stehno s červenou kapustou a zemiakovou lokšou 1,3

Cena : 13,90 €

Pondelok

Polievka z bufetu: Karfiolová 1,7

Vývar s rezancami a zeleninou 1,3,9

MENU 1 – 4,80 €

150 g Kuracie pečienky na zemiakovej placke

MENU 2 – 5,20 €

120 g Bravčové mäsko na zelenej fazuľke s tekvicovým pyré 1,3,7

MENU 3 – 4,80 €

250 g Špagety s bazalkovým pestom,pečeným cesnakom a parmezánom 1,3,7

MENU 4 – Fit Menu – 6,30 €

150 g  Steak z kuracích pŕs na rizote z jogurtu a červenej repy s kozým syrom 1,7

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

UTOROK 

Polievka z bufetu : Hrachová 1

Vývar s pečeňovými haluškami 1,3,9

MENU 1 – 4,80 €

120 g Kuracie prsia na rizote s medvedieho cesnaku s mladou cibuľkou 1,7

MENU 2 – 5,20 €

120 g Zbojnícka pochúťka

hovädzie a bravčové mäsko pečené so slaninkou, cibuľou a zeleninou, pečené zemiaky

MENU 3 – 4,80 €

250 g Domáce zemiakové gnochi s lesnými hríbami 1,3,7

MENU 4 Fit Menu – 6,30 €

150 g Morčacie prsia s grilovanou cuketou,

 shitake a sezamom 1,11

 MENU 5 : 150 g Menu týždňa

Váha mäsa je uvedená v surovom stave

 

STREDA

Polievka z bufetu: Paradajková 1

  Vývar so zeleninovými knedlíkmi 1,3,9

MENU 1 – 4,80 €

120 g Gratinované kuracie prsia so šunkou a dusenou ryžou 1,7

MENU 2 – 5,20 € 

250 g Francúzske zemiaky s kyslou uhorkou

MENU 3 – 4,80 €

250 g Krémová polenta s bylinkami a zeleninkou 1,7

MENU 4Fit Menu – 6,30 €

150 g Bravčová panenka , baklažánové pyré, zeleninka 7

 MENU 5 : 150 g Menu týždňa

ŠTVRTOK

Polievka z bufetu: Kulajda 1,7

Vývar s tyrolskými knedličkami 1,3,9

MENU 1 – 4,80 €

120 g Kuracie prsia v sezame na zemiakovej kaši 1,3,7

MENU 2 – 5,20 €

120 g Bravčový plátok s marinovanou medovo tymiánovou cviklou a pučenými zemiakmi 1,3,7

MENU 3 – 4,80 €

250 g Palacinky  z medvedieho cesnaku plnené hubami a syrom 1,3,7

MENU 4 – Fit Menu – 6,30 €

150 g Treska na bazalkovej pohánke s pečenou repou 1,4

 MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

PIATOK

Polievka z bufetu: Zeleninová 1,9

Vývar s fridátovými rezancami 1,3,9

MENU 1 – 4,80 €

120 g Kuracie nugetky v zemiakovom cestíčku s varenými zemiakmi jogrrtovo cesnakový dipp 1,3,7

MENU 2 – 5,20 €

120 g Španielsky vtáčik s dusenou ryžou 1

MENU 3 – 4,80 €

300 g Domáce parené buchty s čučoriedkami a čokoládou 1,3,7

MENU 4 – Fit Menu – 6,30 €

150 g Supreme z kuracích pŕs s  brokolicovou panvičkou a kešu orechami 8

 MENU 5 : 150 g Menu týždňa