Reštaurácia Palatín

Reštaurácia PALATíN

                     

25.03.2019 – 29.03.2019

Menu týždňa

Polievka z bufetu podľa dennej ponuky

150 g Grilovaný losos na cviklovom rizote s cottage cheese 4,7

Cena : 9,90 €

 

****

Pondelok

Polievka z bufetu: Špenátová 1,7

Vývar s bylinkovými haluškami 1,3

MENU 1 – 4,60 €

120 g Steak z kuracích pŕs zapekaný s paradajkou a mozarelou s dusenou ryžou 1

MENU 2 – 4,80 €

120 g Rezančeky z bravčového stehna na čínskej zeleninke s dusenou ryžou

MENU 3 – 4,60 €

100 g Vajíčko sous vide na smotanovom špenáte s americkými zemiakmi 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

 150 g Kuracie nugetky v jogurtovo parmezánovej kruste na marinovaných šalátoch

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

UTOROK

Polievka z bufetu: Fazuľová 1

 Vývar s brokolicovými knedličkami 1,3

MENU 1 – 4,60 €

120 g Kurací steak v parmezánovej omáčke so špenátovými hluškami 1,3,7

MENU 2 –  4,80 €

120 g Bravčové soté so šampiňónmi v lahodnej omáčke zjemnenej koňakom s dusenou ryžou 1,7

MENU 3 – 4,60 €

250 g Domáca žemľovka s jablkami a vanilkovým pudingom 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Bravčová panenka so šalátom, avokádom, grepom a syrom feta 7

MENU 5: 150 g Menu týždňa

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave

 

STREDA

Polievka z bufetu: Paradajková 1,7

 Vývar s mrveničkou a zeleninkou 1,3

MENU 1 – 4,60 €

120 g Balotínka z kuracích pŕs plnená nivou a šunkou s varenými zemiakmi 1,7

MENU 2 – 4,80 €

250 g Penne s hovädzím mäskom na silnej omáčke z červeného vína so stopkatým zelérom

MENU 3 – 4,60 €

250 g Pečené zemiaky plnené bryndzovou plnkou a slaninkou na pestrom šaláte

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Morčacie prsia na zeleninovom couscouse

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

ŠTVRTOK

Polievka z bufetu: So zelenej fazuľky 1,7

Vývar s pečeňovými haluškami 1,3,7

MENU 1 – 4,60 €

120 g Kuracie kúsky na krémovej polente ochutenej bylinkami a maslom 7

MENU 2 – 4,80 €

120 g Sviečková na smotane s domácou kysnutou knedľou 1,7

MENU 3 – 4,60 €

250 g Tekvicovo syrové placky na listových šalátoch s francúzskym dressingom 7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Kuracie prsia na curry karfióle s cukrovým hráškom

MENU 5: 150 g Menu týždňa

 

PIATOK

Polievka z bufetu: Kulajda 1,7

  Vývar s fridátovými rezancami 1,3

MENU 1 – 4,60 €

120 g Kuracie prsia plnené hubovou plnkou s dusenou ryžou 1,3,7

MENU 2 – 4,80 €

120 g Krkovica sous vide na zeleninovom krupote

MENU 3 – 4,60 €

250 g Cuketové rolky plnené ovčím syrom na šaláte z červenej repy s marinovanými hnedými šampiňónmi 7

MENU 4 – FIT Menu 5,90 €

250 g Rizoto z celozrnnej ryže s restovanou zeleninkou, grilovaným tofu a shitake hubami

MENU 5: 150 g Menu týždňa