Reštaurácia Palatín

 

Reštaurácia Palatín

              

15.10.2018 – 19.10.2018

Menu týždňa

Polievka z bufetu podľa dennej ponuky

350 g  Kačacie stehno na červenej kapuste so zemiakovými lokšami 1,3

Cena : 9,90 €

****

Pondelok

Polievka z bufetu Hrachová 1,7

Vývar s rezancami a zeleninou 1,3

MENU 1 – 4,20 €

120 g Kurací steak marinovaný so zázvorom a čili s dusenou ryžou 1

MENU 2 – 4,40 €

120 g Milánsky bravčový plátok s domácimi haluškami 1,3,7

MENU 3 – 4,40 €

250 g Mozarela šalát so sušenou paradajkou a pečivom 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

 150 g Steak z kuracích pŕs na celozrnných špagetách s pestom z červenej repy 1,3

MENU 5 : 350 g Menu týždňa

 

UTOROK 

Polievka z bufetu : Hŕstková 1

 Vývar so špenátovými haluškami 1,3

MENU 1 – 4,40 €

120 g Kurací GORDON BLUE so zemiakovou kašou 1,3,7

MENU 2 –  4,40 €

120 g Bravčový WOK s čínskou zeleninkou a dusenou ryžou

MENU 3 – 4,40 €

250 g Zemiakové lokše plnené makom a marinovanými slivkami 1,3,7

 MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g  Bravčové karé na farebnom šaláte z pečenej tekvice, cíceru, fety a brusníc

MENU 5: 350 g Menu týždňa

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave

 

STREDA

Polievka z bufetu: Slovenský boršč  1

 Vývar s bylinkovými haluškami 1,3

MENU 1 – 4,40 €

120 g Kuracie mäsko na bryndzovom krupote so slaninkovým čipsom 1,7

MENU 2 – 4,40 €

120 g Kysucká pomsta s dusenou ryžou a hranolkami 1

MENU 3 – 4,20 €

250 g Dukátové buchty s vanilkovým krémom a lesným ovocím 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

150 g Bravčová panenka s pečenými batatami a hubami

MENU 5 : 350 g Menu týždňa

 

ŠTVRTOK

Polievka z bufetu: Fazuľová 1,3,9

Vývar s pečeňovými haluškami 1,3,7

MENU 1 – 4,40 €

120 g RICHELIE – kuracie kúsky v horčicovej omáčke s kukuricou a dusenou ryžou 1,10

MENU 2 – 4,40 €

120 g Balotínka z bravčového mäsa so sušenou slivkou a slaninkou na zemiakovej kaši 1,7

MENU 3 – 4,20 €

250 g Špagety s restovanými šampiňónmi, cesnakom a grilovaným tofu 1,3

MENU 4 – FIT Menu – 5,90 €

250 g SUPREME z kuracích pŕs na šošovicovom šaláte so zelenou fazuľkou,hroznom a cottage cheese 7

MENU 5: 350 g Menu týždňa

 

PIATOK

 Polievka z bufetu: Pórová 1,7

Vývar s fridátovými rezancami 1,3,7,9

MENU 1 – 4,40 €

120 g ELIŠKA – kuracie prsia so šampiňónmi, šunkou a volským okom s ryžou a hranolkami 1,3

MENU 2 – 4,40 €

120 g Bravčové ražniči na zemiakovej kaši 7

MENU 3 – 4,40 €

250 g Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatarskou omáčkou 1,3,7

MENU 4 – FIT Menu 5,90 €

150 g  Morčacie prsia na pečenej zeleninke s feniklom a dippom 1,7

MENU 5: 350 g Menu týždňa