Reštaurácia Palatín

 

 

09.12.2019 – 13.12.2019

Menu týždňa

Polievka z bufetu podľa dennej ponuky

150 g  Ragú z jeleňa s hríbikmi, brusnicovou hruškou a domácimi zemiakovými gnochi 1,7

9,90 €

                                                      *****

Pondelok

Polievka z bufetu: Mrkvová so zázvovorm 1,7

 Vývar so špenátovými haluškami a zeleninou 1,3,7

MENU 1 – 4,80 €

120 g Steak z kuracích pŕs s duseným karfiolom a maslovou strúhankou a dusenou ryžou 1,3,7

MENU 2 – 5,20 €

120 g Vyprážaný bravčový rezeň z krkovice so zemiakovou kašou  1,3,7

MENU 3 – 4,80 €

100 g Grilovaný encián na listových šalátoch s

 ½ americkými zemiakmi 7

MENU 4 – Menu Fit – 6,30 €

 150 g Steak z kuracích pŕs na restovanej baby karotke a brokolici s medom a chilli 1

 MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

UTOROK 

Polievka z bufetu: Cesnaková 1

Vývar s bylinkovými haluškami 1,3,7

MENU 1 – 4,80 €

120 g Kurací GORDON BLUE s varenými zemiakmi 1,3

MENU 2 – 5,20 €

120 g Tokáň z hovädzieho mäska domáceho chovu s koreňovou zeleninou a dusenou ryžou 1,7

MENU 3 – 4,80 €|

250 g Tekvicové placky s ovsenými vločkami na ľadovom šaláte s francúzskym dippom  1,3,4,7

MENU  4 – Fit menu – 6,30 €

150 g Steak z morčacích pŕs na celozrnných cestovinách s pestom zo sušených paradajok a olivami 1

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave

 

STREDA

Polievka z bufetu: Zemiaková s paprikou 1,7

Vývar s so špenátovými haluškami 1,3,7

MENU 1 – 4,80 €

120 g Kuracie prsia s gyros korením na ľadovom šaláte s hranolkami a tzatziky dippom 7

MENU 2 – 5,20 €

150 g Domáce jaterničky na kyslej kapuste so zemiakovou kašou 7

MENU 3 – 4,80 €

250 g Rezance s makom a pomarančom 1,3

MENU  4 – Fit menu – 6,30 €

150 g Bravčové karé na grilovanej zeleninke s cícerovo mrkvovým pyré 1

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

ŠTVRTOK 

Polievka z bufetu: Krúpková s údeným  mäsom 1

           Vývar so zeleninovými haluškami 1,3

MENU 1 – 4,80 €

120 g Steak z kuracích pŕs s maslovou  zeleninkou a dusenou ryžou 1,7

MENU 2 – 5,20 €

120 g Sviečková na smotane s kysnutým knedlíkom 1,7

MENU 3 – 4,80 €

250 g Vyprážaná mozarella na zeleninovom šaláte s americkými zemiakmi 1,3,7

MENU  4 – Fit menu – 6,30 €

150 g SUPREME z kuracích pŕs na anglickej zeleninke

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

 

   PIATOK 

 Polievka z bufetu: Minestrone 1,3,7

 Vývar s fridátovými rezancami  1,3,7

MENU 1 – 4,80 €

120 g Gratinované kuracie prsia plnené šunkou a syrom s dusenou ryžou 1,3,7

MENU 2 – 5,20 €

250 g Penne s hovädzím mäskom a hnedými šampiňómi

MENU 3 – 4,80 €

200 g Palacinky s flambovanými jablkami a karamelovým prelivom 1,3,7

MENU 4 – Menu Fit – 6,30 €

150 g Treska na pečenej tekvici s beluga šošovicou 4,7

MENU 5 : 150 g Menu týždňa