Reštaurácia Palatín

   

              Reštaurácia PALATíN

             11.02.2019 – 15.02.2019

Menu týždňa

Polievka z bufetu podľa dennej ponuky

200 g Kačacie prsia pripravené metódou sous vide

s omáčkou z ríbezľového likéru a gratinovanými zemiakmi 7

       9,90 €

       *****

PONDELOK

Polievka z bufetu : Zemiaková  1,7

Vývar s rezancami a zeleninou 1,3,9

MENU 1 – 4,60 €

120 g ELIŠKA – kuracie prsias volským okom, šunkou a šampiňónmi s dusenou ryžou 1,7,3

MENU 2 – 4,60 €

120 g Perkelt z bravčového mäska s domácimi haluškami  1,7

MENU 3 – 4,60 €

250 g Vyprážané syrové nite na listových šalátoch s americkými zemiakmi 1,7

MENU 4: FIT MENU – 5,90 €

150 g Steak z morčacíh pŕs na šaláte z karfiolu,

 chilli papričiek a orechov

MENU 5 : 150 g Menu týždňa

             

UTOROK 

Polievka z bufetu : Špenátová 1,7

 Vývar s bylinkovými haluškami 1,3,9

MENU 1 – 4,40 €

120 g Kuracie prsia v brokolicovom cestíčku s varenými zemiakmi 1,7,3

MENU 2 – 4,60 €

120 g Obrátený bravčový rezeň so zemiakovou kašou  1,7

MENU 3 – 4,40 €

250 g Domáce šúľance s makom 1,3,7

MENU 4: FIT MENU – 5,90 €

150 g Kuracie nugetky v jogurtovo parmezánovej kruste na zeleninovom kuskuse 1,3,7

MENU 5: 150 g Menu týždňa

 

STREDA

Polievka z bufetu: Fazuľová 1,7

  Vývar so zeleninovými haluškami 1,3,9

MENU 1 – 4,60 €

300 g Pečené kuracie krídelká marinované v mede s domácou barbecue omáčkou a zemiakovými rostami 1,7,9

MENU 2 – 4,60 €

120 g Mäsové guľky v paradajkovej omáčke so zemiakovou kašou  7

MENU 3 – 4,40 €

250 g Paradajka plnená zeleninovým kuskusom v syrovej omáčke s varenými zemiakmi 7

MENU 4: FIT MENU – 5,90 €

150 g Steak z bravčového karé na čiernej fazuľke, brokolici a karotke s mandľovými lupienkami 1,8

MENU 5 : 150 g  Menu týždňa

 

ŠTVRTOK

Polievka z bufetu : Kapustová 1,7

Vývar s tyrolskými knedličkami  1,3,9

MENU 1 – 4,40 €

120 g Kuúsky kuracích pŕs na zelenej fazuľke so chery pardajkami a opekanými zemiakmi 1

MENU 2 – 4,60 €

120 g Bravčové ražniči na zemiakovej kaši

MENU 3 – 4,40 €

250 g Karfiolové karbonátky na grilovanej zeleninke s varenými zemiakmi 1,3

MENU 4: FIT MENU – 5,90 €

150 g SUPREME z kuracích pŕs s pečeným batátom plneným belugou a avokádovým dippom 7

MENU 5: 150 g Menu týždňa

 

PIATOK

 Polievka z bufetu : Zeleninová  1,9

  Vývar s pečeňovými haluškami 1,3,9

MENU 1 – 4,40 €

120 g Steak z kuracích pŕs s curry omáčkou, broskyňou s brusnicami a ryžou 1,7,9

MENU 2 – 4,80 €

120 g Sviečková na smotane s domácou parenou knedľou 1,3,7

MENU 3 – 4,40 €

250 g  Šalát z čerstvej zeleniny s vajíčkom vyprážaným v sezame a domácim dressingom, americké zemiaky  1,3,7,11

MENU 4: FIT MENU – 5,90 €

150 g Ryba podľa ponuky na šaláte z rukoly, topinambura, orechov a jablka 4,8

MENU 5: 150 g Menu týždňa

Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave